BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşsavcılıktan, CHP'li Altay hakkında soruşturma başlatıldı----

Başsavcılıktan, CHP'li Altay hakkında soruşturma başlatıldı

Başsavcılıktan, CHP'li Altay hakkında soruşturma başlatıldı
21 Nisan 2021 - 15:27 www.finansgundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın suç duyurusunda bulunmasının ardından, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay hakkında "tehdit" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şikayet üzerine, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay hakkında "tehdit" suçundan soruşturma başlattı.

Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosu, Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın'ın verdiği dilekçeyi işleme koyarak, Engin Altay hakkında "tehdit" suçundan soruşturma başlatılmasına karar verdi.

Ne olmuştu?

​Altay, katıldığı bir televizyon programında, "Menderes de bir dönem dinci odaklara pek yüz vermişti, taviz vermişti. Menderes sonra ne yapmak zorunda kaldı? Atatürk'ü koruma kanunu yapmak zorunda kaldı. Umarım Erdoğan'ın da sonu benzemesin Menderes'e" ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın bugün Altay hakkında, ‘tehdit’ suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Erdoğan'dan Engin Altay hakkında suç duyurusu!

Erdoğan: Yeni bakanlarımıza başarılar diliyorum

Kabine'de değişim sürecek mi?