BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşörtülü Vali mi geliyor----

Başörtülü Vali mi geliyor

Başörtülü Vali mi geliyor
02 Kasım 2013 - 09:26 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Güler, 'başörtülü vali' olacak mı soruna, "Normalleşme sürer, zaman içinde gereği yapılır" cevabı verdi

İçişleri Bakanı Muammer Güler, başörtülü vali ve kaymakam olup olmayacağı konusunda, "Zaman içinde bu normalleşmeyi sürdürürüz. İstisna durumları düzenlendi. Bunun için zaman içinde de gereği yapılır" dedi.
Meclis Genel Kurulu'na başörtülü milletvekillerinin girmesinin ardından Vali ve kaymakam atamalarında da başörtülü kadınların yolu açılmış bulunuyor.
Siyasal simge gibi görmedik İçişleri Bakanı Muammer Güler, Meclis kulisinde gazetecilerle yaptığı sohbette, vali ve kaymakamların başörtülü olmasında bir sakınca olmadığını söyledi.
Güler, "Biz başörtüsünü asla siyasal simge olarak görmüyoruz. Normalleşme çözüm sürecinin atmosferinin bir uzantısı olarak görüyoruz. Kamu kurumlarındaki çalışanlarla ilgili yumuşama geldi" dedi. Güler, başörtülü vali ve kaymakam olup olmayacağı konusunda ise, "Zaman içinde bu normalleşmeyi sürdürürüz. Zaman içinde de gereği yapılır. Hayırlı olsun" dedi. (Milliyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)