BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşkentteki saldırıyla ilgili flaş iddialar----

Başkentteki saldırıyla ilgili flaş iddialar

Başkentteki saldırıyla ilgili flaş iddialar
12 Ekim 2015 - 06:31 www.finansgundem.com

Ankara'daki Barış mitingini kana bulayan iki canlı bombanın ''10. ayın 10. günü saat 10.00'' şifresi ile hareket ettikleri ortaya çıktı

Ankara'da cumartesi günü meydana gelen ve 97 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı Türkiye'yi yasa boğarken saldırıyla ilgili ilginç iddialar gündeme geliyor. 

Sözcü'nün haberine göre eylem planı; 10.10.2015 saat 10.00” olarak belirlendi ve  bombanın ise 4 dakika gecikme ile patlatıldı.
 
Soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Savcılığı ve emniyet birimleri, bombacılarla ilgili yeni bulgulara ulaştı.Savcılığın, saldırıyı özellikle IŞİD ve PKK’nın gerçekleştirdiğinden şüphelendiği belirtilirken, daha önce Türkiye’den IŞİD’e katıldığı tespit edilen kişilerin 21 yakınından DNA örneği alındı. Bu örnekler,  cesetlerden alınan DNA örnekleriyle  karşılaştırılacak.
 
BOMBA YÜKLÜ ARAÇ ARANIYOR
 
Öte yandan, olayla ilgili ortaya bir iddia daha atıldı. İddiaya göre, saldırıdan 3 gün önce istihbarata bir ihbar geldi. Bu ihbarda, iki canlı bomba ile bir bomba yüklü aracın Ankara’da eylem hazırlığında olduğu belirtildi. İstihbarat birimleri, ihbarı polise iletti ancak somut ilerleme sağlanamadı. Barış mitinginde iki canlı bombanın kendini patlatması üzerine polis Ankara içinde bomba yüklü araç aramaya başladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)