BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBaşkentte yollar kurbağalar için kapatıldı----

Başkentte yollar kurbağalar için kapatıldı

Başkentte yollar kurbağalar için kapatıldı
15 Nisan 2021 - 13:47 www.finansgundem.com

Estonya'nın başkenti Tallinn'de kurbağaların geçiş alanlarındaki yollar kapatıldı. Nisan ayı boyunca gece saatlerinde otoyollar kapalı tutulacak.

Avrupa’nın 1.3 milyonluk ülkesi Estonya’nın başkenti Tallinn’de ilginç bir karar alındı. Tallinn’de binlerce kurbağanın geçiş noktası olan otoyollar kapatıldı.

Yetkililer bahar aylarıyla birlikte üremek için içinden yol geçen bölgede bulunan kurbağaların güvenliği için böyle bir karar alındığını duyurdu.

Sadece geçen yıl 2.000 kurbağayı kurtardıklarını açıklayan yetkililer, “Kurbağalar bu otoyoldan önce de buradaydı. Onların kışın yaşadıkları bölge ile üredikleri yer arasından yol geçti. Dolayısıyla onlar için bu geçişi kapattık” dedi.

Tallinn’in Haabersti belediyesi başkan yardımcısı Oleg Sijianov, “Belediye yönetimi otoyolun altından kurbağalar için bir tünel yapmayı da düşünüyor” dedi.

Kurbağaların akıllı telefonla imtihanı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)