BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBaşkan’ın 'gizli aşk'ları ülkeyi karıştırdı----

Başkan’ın 'gizli aşk'ları ülkeyi karıştırdı

Başkan’ın 'gizli aşk'ları ülkeyi karıştırdı
18 Nisan 2013 - 06:42 www.finansgundem.com

Arjantin Devlet Başkanı Kirchner’in ilişkilerine ait iddialar ülkeyi karıştırdı

Arjantin Devlet Başkanı Cristina Kirchner’in gizli aşkları açığa çıktı. 60 yaşında olmasına rağmen güzelliğini koruyan Kirchner’in etrafının ‘yakışıklı ve genç erkeklerle’ dolu olması Franco Lindner’in “Cristina’nın Aşkları” adlı kitabına konu oldu. Kirchner, kendisinden önce Arjantin’in devlet başkanlığı görevini yürüten eşi Nestor Kirchner’i 2010 yılında kaybetmişti.
Bu yüzden hala yasta olduğu için siyahlar giydiğini söylemesi, dedikoduların önüne geçemiyor. Kitapta Arjantinli liderin yaşadığı aşklara ait dile getirilen ilk iddia Chaco vilayetinin valisi Jorge Capitanich’e dair. Kirchner, Capitanich ile aralarındaki ilişkinin boyutlarını soran bir gazeteciye “çok yakın bir arkadaşım, arada beraber mate (Arjantin çayı) içeriz“ cevabını vermişti. Kitapta ise bu ilişkinin boyutlarının arkadaşlıktan da öte olduğu dile getiriliyor.
Kirchner’in BM zirvesi için New York’ta olduğu sırada kaldığı otele Capitanich’in de geldiği, bunun üzerine valinin karısının kıskançlık krizi geçirdiği söylenmekte. Devlet Başkanı Yardımcısı Amado Boudou ile Kirchner’in yaşadığı söylenen aşk da kitaptaki yerini alıyor. Kirchner, 2009 yılında eşinin itirazlarına rağmen elektronik gitar çalan Boudou’yu Maliye Bakanı olarak atadı.
Birkaç yıl sonra, Boudou’nun komşuları Kirchner’in bakanın evinde kaldığına tanıklık ederken, ikilinin samimi görüntüleri de yakalanmış. (Milliyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)