BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBaşkan Aziz Yıldırım'a ağır suçlama----

Başkan Aziz Yıldırım'a ağır suçlama

Başkan Aziz Yıldırım'a ağır suçlama
29 Ekim 2014 - 07:28 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin 1 numarası Aziz Yıldırım'ın 'tehdit'ten PFDK'ya sevkine neden olan o sözler ortaya çıktı

G.Birliği maçında Kadlec'in ciddi yaralanmasına kart verilmemesi üzerine çıldıran başkan, devre arası hakem Özgür Yankaya'yı "Düzgün düdükler çalın, yoksa burada size bir daha maç yönettirmem" diye tehdit etti. Yıldırım'a 90 gün hak mahrumiyeti cezası kapıda.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir kez daha PFDK'lık oldu. Yaptığı sert çıkışlar nedeniyle daha önce birçok kez Disiplin Kurulu'na sevk edilen sarı-lacivertlilerin 1 numarasının başını bu kez de 'tehdit' yaktı.

Gençlerbirliği karşılaşmasının ilk yarısında Mervan'ın, Michal Kadlec'in ciddi şekilde yaralanmasıyla sonuçlanan tekmesine sarı kart bile verilmemesi üzerine çılgına dönen başkan Yıldırım, devre arasında soluğu soyunma odası koridorlarında aldı. Başkanın hakem Özgür Yankaya ve yardımcılarını görür görmez "Adam gibi maç yönetin. Yoksa burada size bir daha maç yönettirmem" diye tehdit savurduğu öğrenilirken, söz konusu ifadelerin raporlara aynen geçtiği ortaya çıktı.

2 PENALTI GELDİ

Yanındakilerin güçlükle sakinleştidiği Aziz Yıldırım daha sonra tribüne dönerken, sarı-lacivertliler ilk devresi 0-0 tamamlanan karşılaşmadan biri çok tartışmalı, 2 penaltı golüyle 2-1 galip ayrıldı.

CEZA EN ÜST SINIRDAN

Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi gereği 'tehdidi' nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen başkan, müsabaka hakemine tehditten, en üst sınırdan ceza alacak. 60 ila 120 gün arası hak mahrumiyeti cezası alması beklenen Yıldırım'a 26 bin ile 105 bin TL arası da bir fatura kesilecek.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkı29 Ekim 2014 08:35

    Bu adam mı şike yapmadı. Siz bu adama ceza vermezseniz hakemleride, federasyonuda, basınıda tehdit eder. Bu adamı bu hükümet şımarttı