BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBASİSEN'den anlamlı bağış----

BASİSEN'den anlamlı bağış

BASİSEN'den anlamlı bağış
08 Mart 2018 - 16:48 www.finansgundem.com

BASİSEN Sendikası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle her kadın üyesi adına Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışta bulundu

Birleşmiş Milletler’in de emekçi kadınların günü olarak ilan ettiği 1977 yılından beri “8 Mart” Türkiye’de de değişik etkinliklerle kutlanıyor.

Kuruluşundan itibaren Banka Finans ve Sigorta İşçileri Sendikası (BASİSEN) kadın konusundaki duyarlılığını her zaman ortaya koymuş ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü değişik etkinliklerle kutlamıştır.

Geçtiğimiz yıl TEMA VAKFI ile işbirliği içinde her kadın üyesi adına bir ağaç dikerek 22.300 ağaçlık BALIKESİR DEDEOBA BASİSENLİ KADINLAR HATIRA ORMAN oluşturan BASİSEN, bu yıl başka bir etkinliğe imza attı.

BASİSEN bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, kadın konusunda duyarlılık ve farkındalığı artırmak amacıyla MOR ÇATI KADIN SIĞINAĞI VAKFI’na her kadın üyesi adına bağışta bulundu ve bununla ilgili olarak da yine isimlerine yazılı mesajla birlikte mor çatı tarafından hazırlanan birer küçük çanta gönderdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)