BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBaşçı'dan yatırım açıklaması ----

Başçı'dan yatırım açıklaması

Başçı'dan yatırım açıklaması
04 Eylül 2015 - 15:16 www.finansgundem.com

MB Başkanı Başçı,belirsizlik, volatilite, düşük büyüme görünümü ve yapısal reform sorunlarının küresel yatırım iştahıİnı azalttığını söyledi

TCMB Başkanı Erdem Başçı, küresel ölçekte yatırımlardaki azalma eğiliminin nedenlerini piyasalardaki volatilite ve belirsizlik, düşük büyüme görünümü ve yapısal reformlarla bağlantılı sorunlar olarak sıraladı.

Başçı'nın moderatör olarak katıldığı "küresel düzeyde düşük büyüme ve düşük faiz oranları ortamında yolunu çizmek" isimli panelin açılışında, "Bugün yatırımlar konusuna odaklanacağız.

Yatırımların önündeki engeller nedir diye düşünecek olursak, aklımıza ilk gelenler belirsizlik ve volatilite, düşük küresel büyüme görünümü ve yapısal reformlarla bağlantılı sorunlar" dedi.

Panele IMF Başkanı Christine Lagarde, Avustralya Hazine Bakanı Joe Hockey, Fransa Merkez Bankası Başkanı Christian Noyer, Meksika Merkez Bankası Başkanı Agustin Carstens ve Hindistan Merkez Bankası Başkanı Raghuram Rajan katıldılar.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)