BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşçavuş Halit Avcı nasıl şehit oldu----

Başçavuş Halit Avcı nasıl şehit oldu

Başçavuş Halit Avcı nasıl şehit oldu
22 Şubat 2015 - 15:08 www.finansgundem.com

Şah Fırat operasyonu sırasında kaza sonucunda hayatını kaybeden Şehit Başçavuş Halit Avcı'nın acılı ailesinden kahreden açıklama

Suriye'nin Halep kenti sınırları içerisindeki Karakozak köyünde bulunan Süleyman Şah Türbesi'ndeki askerlerin tahliyesi için düzenlenen operasyon sırasında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Başçavuş Halit Avcı'nın Trabzon'un Maçka İlçesi'ne bağlı Gürgenağaç Mahallesi'nde yaşayan ailesi, taziyeleri kabul ediyor.

'TANK KAPAĞI KAFASINA ÇARPTI'
Oğlunun Ankara'da görevli olduğunu ve foto-filmde astsubay olarak görev yaptığını anlatan baba Mustafa Avcı, şunları kaydetti: Suriye'ye gittikten sonra geri dönerken tankın üzerine çıkmış, kapağı açmış. Orada fotoğraf çekiyordu. engebeli arazide 50-60 kilogramlık kapak kapandı ve kafasına vurdu. Aldığımız bilgiye göre orada şehit oldu. Vatan sağ olsun.

'HER PAZAR ARARDI BU PAZAR ACI HABERİ GELDİ'
Oğlunun her pazar günü kendisini aradığını belirten Avcı, "Beni aramasa, annesini mutlaka arardı. Bu pazar da acı haberi geldi" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın böyle ücra bir köşedeki bir insanı aramasının kendilerini onurlandırdığını belirten Avcı, "Bize böyle değer verdiği için ona da teşekkür ederim. Allah razı olsun" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN TAZİYE TELEFONU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şah Fırat operasyonu sırasında kaza sonucunda hayatını kaybeden Şehit Başçavuş Halit Avcı'nın ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti. Erdoğan, baba Mustafa Avcı'yla görüştü. Başbakan Ahmet Davutoğlu da şehidin ailesiyle görüşerek taziyelerini iletti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)