BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakanlık polisleri de görevden alındı----

Başbakanlık polisleri de görevden alındı

Başbakanlık polisleri de görevden alındı
04 Şubat 2014 - 09:54 www.finansgundem.com

Başbakanlık Koruma Dairesinde görevli 23 polisin yerinin değiştirildiği öğrenildi

17 Aralık yolsuzluk operasyonu sonrası görevden alma dalgası devam ediyor. Görevden almalar bu kez Başbakanlığa sıçradı. Başbakanlık Koruma Dairesinde görevli 23 polisin yeri değiştirildi. Diyarbakır Emniyeti'nde terör ve narkotik şubedekiler ise pasif göreve alındı.

UZMAN POLİSLER PASİF GÖREVE ALINDI

Diyarbakır'da 10 gün içinde yapılan ikinci tayinde tüm emniyet müdür yardımcıları ile terör ve narkotik şubedeki müdür yardımcıları ile uzman polisler pasif göreve alındı.

25 Ocak’ta 9 şube müdürünün yerinin değiştirilmesinden ardından Diyarbakır'da dün gece emniyetin bütün ‘yardımcı müdürleri’ görevden alındı.

DERSLERE GİREN MÜDÜRLER GELDİ

Yerlerine ise polis okulunda derslere giren müdürler getirildi. En büyük görevden almalar ise KOM, Narkotik, TEM ve Asayiş Şube müdürlüklerinde yaşandı. Bu birimlerde görevli şube müdür yardımcılarının tamamı görevden alınarak ‘pasif’ görevlere atandı. Bazı müdür yardımcıları da ilçe emniyet müdür yardımcılığı gibi ‘pasif görev’e gönderildi. Bu şubelerde görevli, ‘terör’, 'uyuşturucu' gibi bölgenin en önemli sorunlarında uzman olan komiser, komiser yardımcıları ile çok sayıda polis memuru yine pasif görev olarak karakollara gönderildi. Diyarbakır’da terörle mücadeleden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı da Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu’na öğretmen olarak tayin edilmesi dikkat çekti. Alınan bilgiye göre, Diyarbakır emniyetinde tasfiyeler bölgenin en önemli iki birimi olan Diyarbakır Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlükleri’nde devam etmesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)