BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan'ın oğlu Mısır protestosunda----

Başbakan'ın oğlu Mısır protestosunda

Başbakan'ın oğlu Mısır protestosunda
16 Ağustos 2013 - 15:09 www.finansgundem.com

Cuma namazı sonrası Fatih Camii'nde toplanan bir grup Mısır'da yaşananları protesto ediyor

Cuma namazı sonrası Fatih Camii'nde toplanan bir grup Mısır'da yaşananları protesto etti. Protestodan önce camideki gıyabi cenaze namazına Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı.
Fatih Camii'nde Cuma namazı sonrası toplanan bir grup, Mısır'da öldürülenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. "Ne darbe, ne demokrasi biz ümmetten ve hilafetten yanayız", ''Kahrolsun Sisi, Kahrolsun demokrasi geliyor hilafetin sesi" yazılı pankartların arkasında toplanan kalabalık tekbir getirdi, dua etti.
"Zulmedenler, yakında nasıl bir yıkılışla yıkılacaklarını görecekler" yazılı pankartın da taşındığı protestocu grup için bazılarının da "Demokrasi demokrasi dediniz ümmetin kanını emdiniz", "Demokrasinin döktüğü kanların hesabı sorulacak", ''Demokrasi eşittir küfür sistemi" yazılı dövizler taşıdığı görüldü.
BİLAL ERDOĞAN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILDI, AVLUDAN AYRILDI
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'le birlikte Cuma namazını Fatih Camii'nde kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan çıkışta protestoya denk geldi. Erdoğan, Mısır'da ölenler için kılınan gıyabi cenaze arka saflarda yer tutatarak katıldı.
Namazın ardından grup protestoya devam ederken Bilal Erdoğan cami avlusundan ayrıldı. Gıyabi cenaze namazının ardından bir basın açıklaması yapıldı. Kolkola giren ve tekbirler eşliğinde Saraçhane Parkı'na yürüyen kalabalık burada da bir süre protesto gösterisi yapıp, dağıldı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tunç16 Ağustos 2013 15:53

    göstermelik boy gösterme gemicikler nasıl çalışıyor 3 veya 4 ledimi onu haber yapın.millette öğrensin.

  • yıldırım16 Ağustos 2013 15:45

    insanlar pisi pisine ölüyor adam eline dürbünlü tüfekle insanları acımasızca vuruyor birileri halka dışarı çıkın ölün diyor o diyenler nerde acaba.önce o nişancıları vuracaksın yoksa yok olursun kimseyede kanmıycaksın.