BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan’ın boykot çağrısına İTO’dan yanıt----

Başbakan’ın boykot çağrısına İTO’dan yanıt

Başbakan’ın boykot çağrısına İTO’dan yanıt
11 Nisan 2014 - 10:26 www.finansgundem.com

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaman zaman yaptığı firma boykot çağrılarıyla ilgili, “"Biz iş dünyası olarak işin ekonomi tarafında olmalıyız. Siyasilerin alanına çok fazla kişisel duygularla, kişisel itirazlarla müdahale edersek, onlar da gelir bizim alanımıza aynı duygularla müdahale eder. Onun için herkes kendi işini yapacak, herkes kendi mecrasında çalışacak" diye konuştu.

Çağlar, Başbakan Erdoğan’ın en son bir firma için yaptığı çağrıyı "Orada iş tamamen bireyselleşti, kişiselleşti ve bundan dolayı da tepki aldı. Onun dışında Türkiye'de bir çok mağaza, bir çok marka, bir çok dükkan var, hepsine gitmedi bu laflar" diye yorumladı.

AK Parti’nin yerel seçimlerde aldığı sonucun Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde tansiyonu düşüreceğine inandığını ifade eden Çağlar, “Seçimden dört ders çıktı. Sandıktan istikrar mesajı çıktı. Güven ortamı bozulmadı. Çok çalışan her zaman kazanıyor. Son ders ise Gezi’yle başlayan süreçte ülkeyi karıştıranların tuzağına düşmeyen bir halkımız var” şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)