BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlak"Başbakan'ı büyük üzüntüyle dinledim"----

"Başbakan'ı büyük üzüntüyle dinledim"

Başbakan'ı büyük üzüntüyle dinledim
25 Aralık 2013 - 04:24 www.finansgundem.com

Ertuğrul Günay'ın Erdoğan için attığı Tweet: Ancak söylediklerine inanırsan, inandırıcı olabilirsin! Gerisi laf-ı güzaf… Üzerinde konuşmaya değmez!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Esenboğa Havalimanı’ndaki konuşmasının hemen ardından manidar bir tweet attı.

“Ancak söylediklerine inanırsan, inandırıcı olabilirsin!Gerisi laf-ı güzaf… Üzerinde konuşmaya değmez!” ifadelerinin yer aldığı twitter mesajıyla ilgili Günay, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Günay şunları söyledi: “Birkaç gündür sayın Başbakan yurtdışındaydı.Daha soğukkanlı bir değerlendirme yapma fırsatı bulduğunu ve toplumun bütün kesimlerini rahatlatacak şeyler söyleyecek diye umuyordum. Ne yazık ki böyle bir konuşma olmadı. Önceki hafta Karadeniz‘de söylediklerinin bir özeti gibiydi. Oradaki küçük taraftar topluluğunu bir miktar belki ısınmasını sağlayacak şeyler söyledi. Ama ben şu an toplumun beklediklerine hiçbir karşılık bulamadım.Hiç kimse devlette bir odaklaşma olmasını ve devletin belli kurumlarının bir görüş ve ideoloji mensuplarının eline geçmesini elbette arzu etmez ama bunlar çok genel söylemler. Sayın Başbakan şu anda bir bakan  hatta birkaç bakanın çocuklarıyla ilgili somut iddialar ve bazı yayılmış görüntülerle ilgili olarak kuşkularımızı dağıtacak hiçbir şey söylemedi. 1990’lı yıllarda SSK genel müdürünün hesaplarına kadar gitti ama hemen birkaç gün önceki soruşturmada ortaya çıkan bir banka genel müdürünün evinde ayakkabı kutularına saklanmış milyonlara değinmedi. Ve bu soruşturma ve tutuklamaların üzerinden bir hafta geçmesine rağmen oğlu rüşvete aracılıktan tutuklanan bir bakan görevinin başında duruyor ve emniyet teşkilatında atamalar yapıyor. Bu görüntünün kamu vicdanında yarattığı sıkıntıları giderecek bir söz de söylemedi. Doğrusu kendi payıma da bütün bu olup biteni büyük bir acıyla izledim. Ak Parti’ye oy vermiş ya da vermemiş milyonlarca yurttaşımız adına da sayın Başbakan’ın konuşmasını da kafamdaki soru işaretleri ve büyük bir üzüntüyle, hüzünle dinledim.” (Hürriyet - Banu Şen)

 
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bay31 Aralık 2013 20:37

    Hadi adam yerine konuldun bu mu bedeli

  • PAŞAOĞLU27 Aralık 2013 20:33

    SEN KİMSİN BE FANİ.AK PARTİ OLMADAN Bİ KIYMETİN OLDUĞUNUMU DÜŞÜNÜYORSUN.AHA SANA MEYDAN BAKALIM BU SAATTEN SONRA NE İŞE YARAYACAN.HA DELİKANLIYSAN AK PARTİNİN OYLARINI BIRAKTA GİT...DELİKANLI OLAN SİNEYİ MİLLETE DÖNER.YAVŞAKLIK YOK YANİ..

  • cantürk25 Aralık 2013 18:36

    o kadar polisin suçu neydi acaba.Savcının verdiği görevi yapmak galiba.Polis yapsada suçlu yapmasada(ya savcı işlem yapacak yada politikanın başındakiler ne diyim artık)

  • ibrahim özbek25 Aralık 2013 08:35

    Başbakan toplumsal uzlaşma mesajları vermeli ve bakanlarla ilgili gereğini yapmalı