BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan vahşet görüntülerine tepki----

Başbakan'dan vahşet görüntülerine tepki

Başbakan'dan vahşet görüntülerine tepki
21 Ocak 2014 - 01:38 www.finansgundem.com

Erdoğan Brüksel'de gurbetçilere hitap etti. Suriye'deki vahşet görüntülerini hatırlatan Başbakan, tüm dünyaya seslendi: Bu vahşete sessiz mi kalacağız

Başbakan Tayyip Erdoğan Brüksel’de ayağının tozuyla gurbetçilere seslendi. Kaldığı otelin önünde kiralanan tur otobüsü üzerinde vatandaşlara seslenen Erdoğan Suriye’de yaşanan vahşet görüntüleri ve 17 Aralık’la ilgili kısa bir konuşma yaptı.

Yüzlerce Ak Parti destekçisinin olduğu alanın biraz ötesinde de TGB’li  bir grup sloganlar atarak ayakkabı kutuları gösterdiler. Erdoğan otobüs üzerinde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Dünya televizyonlarda az önce Suriye’deki vahşeti izledi. Brüksel’den sesleniyoruz.. Ey dünya Suriye’ye karşı sessiz mi kalacağız? Onbinlerce insanın nasıl öldürüldüğü gösteriliyor. Brüksel’de bu toplantıya müsaade eden Brüksel yönetimine teşekkür ediyorum. Bu demokratik gösteriye izin verdikleri için tebrik ediyorum. Ümit ediyorum ki AB ile yapılan görüşmeler AB’nin güç devşirmeleri noktasında farklı bir başlangıç olur diye ümit ediyorum. 17 ve 25 Aralık sizleri rahatsız etmesin. İftiralar asla yer bulmayacaktır. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bunu bilesiniz.”

Erdoğan’ın hitap ettiği otobüsü üstünde, “Bizim sevdamız sınır tanımaz, Farklılıklarımız birliğimizdir” pankartları asılıyken, meydanda, “Haşhaşilerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı, Seninle her yer AK Parti ustam, Bizler seninle bu yola kefenimizle çıktık, Biz gönül nikahlıyız usta, Adam izindeyiz” pankartları taşındı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)