BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan önemli Cizre açıklaması----

Başbakan'dan önemli Cizre açıklaması

Başbakan'dan önemli Cizre açıklaması
28 Aralık 2014 - 11:21 www.finansgundem.com

Cizre'de PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H ve Hüda-Par yanlıları arasındaki çatışmaların ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu önemli açıklamalar yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu dün Cizre'de PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H ve Hüda-Par yanlıları arasındaki çatışmalarda 3 kişinin hayatını kaybettiği olaylarla ilgili olarak Konya'da açıklamalarda bulundu. İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:
 
Bütün vatandaşlarımızın toplum kesimlerimiz konuyu devletin müdahalesine bırakmalı. Çatışma ortamına sürüklenmemek gerekir. Devlet her yerde her türlü tedbiri almaya muktedirdir. Cizre’ye dün girmek isteyen bazı provakatörler yakalanmıştır. Olayla bütün detaylarıyla ilgilenilmiştir.
 
Burası son derece hassas bir bölge, bütün kamuoyumuzun bunu görmesi lazım. Irak, Suriye, Ukrayna bütün bu çevreyi göz önüne aldığımızda Türkiye demokrasi ve kamu düzeni istikrarıyla önemli bir çekim alanı. Türkiye’deki bu istikrardan rahatsız olanlar da Türkiye’ye sızmak istiyorlar. Türkiye’nin istikrarından rahatsız olan kimler varsa tam bir fırsatçılıkla bu istikrarı etkilemeye yönelik çabalar içinde. Biz zaten güvenlik tedbirlerimizi her yerde arttırdık. Sanki Cizre’de kontrol kabyoldu görüntüsü veren unsurlara da dikkati çekmek isterim.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)