BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan o havalimanı için flaş açıklama----

Başbakan'dan o havalimanı için flaş açıklama

Başbakan'dan o havalimanı için flaş açıklama
15 Mayıs 2015 - 21:35 www.finansgundem.com

Partisinin Eskişehir mitinginde açıklamalarda bulunan Başbakan Davutoğlu, Eskişehir Havalimanı'nın yeni ismini açıkladı.

Eskişehir mitinginden vatandaşlara hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, Eskişehir Havalimanı'nın yeni adının Hasan Polatkan havalimanı olarak değiştirileceğini açıkladı.

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;
"Eskişehir havalimanının adını Hasan Polatkan havalimanı olarak değiştiriyoruz. Buraya İnen her uçak, her yolcu Türk demokrasi tarihinin bu aziz şehidine hürmet etsin, Fatiha bağışlasın"

"Ne Kılıçdaroğlu ne de bahçeli çıkıp mertçe darbeleri karşıyız diyemedi. Perde gerisinde iş bölümü yapmışlar, paralelcilerin aklıyla. Diyorlar ki 'AK Parti nerede güçlüyse, onun karşısında kim varsa onu destekleyelim.' Bazı yerlerde paslaşıyorlar. Şu şehirde AK Parti kuvvetli mi karşısında HDP mi var, paralelciler, MHP hepsi onu destekliyor. Başka bir şehirde MHP mi öne çıkıyor? CHP ile MHP paslaşıyor veya CHP öndeyse onlar paslaşıyor. Arkada da bu orkestrasyonu paralelciler yapıyor. Onların arkasında da uluslararası bir üst akıl."

Siyasette bir doğru 4 yanlışı götürür. AK Parti meydana çıktı mı dört yanlış birden gider.

Birileri AK Parti için hayat tarzımıza karışacak diyordu. Bütün vatandaşlarımızın özgürlükleri bizim teminatımız altındadır.

28 Şubat ikna odacılarını milletvekili yapanlar özgürlük dersi veremez.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)