BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yıldırım saldırıyı düzenleyen örgütü açıkladı!----

Başbakan Yıldırım saldırıyı düzenleyen örgütü açıkladı!

Başbakan Yıldırım saldırıyı düzenleyen örgütü açıkladı!
08 Haziran 2016 - 13:09 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, Vezneciler'de patlama yerini ziyaretinde açıklamalarda bulundu

Başbakan Binali Yıldırım, Vezneciler'de patlama yerini ziyaretinde açıklamalarda bulundu.
Yıldırım yaşanan terör olaylarıyla ilgili önemli mesajlar verdi. Midyat'taki saldırının PKK tarafından yapıldığını açıklayan Yıldırım şu açıklamalard bulundu.

SALDIRIYI PKK DÜZENLEDİ

Bugün de Midyat'ta bir terör saldırısı gerçekleştirildi. 30 civarında yaralımız var. Maalesef şu ana kadar teyit edilmiş şekliyde 1'i polis 2 sivil olmak üzere vefatımız var. Saldırıyı yapan PKK örgütüdür.

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

Dün sabah saatlerinde üniversitenin güvenliğinden sorumlu olan çevik kuvvet ekiplerimizin nöbet değişimine giderken maalesef terör örgütünün saldırısına uğradılar. 6 polisimiz, 5 sivil vatandaşımızı kaybettik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımız var, dünden beri hastanelerde tedavilerini görüyorlar. Biz de bugün ziyaret ettik, durumları iyi. Birçoğu zaten taburcu oldu.

MİLLETİM ŞUNU BİLSİN Kİ...

Biraz sonra cenaze törenine katılacağız. Milletim şunu bilsin ki terör ne yaparsa yapsın, ister şehirlerimizde alçakça bombalı, canlı bombalı saldırılar yaparlarsa yapsınlar, Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlüdür. Türkiye milletini yıldıramazlar. Bu büyük devleti bu mücadeleden geri döndüremezler.

GEREKENİ YAPACAĞIZ

Onun için nerede olursa olsun, terörün Türkiye'den çıkması için canla başla güvenlik görevlilerimiz hatta vatandaşlarımız bir vücut olarak o mücadeleyi yapacağız. Sadece terör örgütlerini değil, arkadan onları destek veren bütün unsurlara da gerekeni yapacağız.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AKIL08 Haziran 2016 16:27

    akıl şunu gösteriyor, bu işin topla, tankla, tüfekle, yakıp yıkmakla, çözülemeyeceği ortada.....

  • VATANDAŞ08 Haziran 2016 15:13

    40 yıldır aynı lafları duyuyoruz, "gerekeni yapacağız" "köklerini kurutacağız" gereken yapıldı mı? hayır.. kökleri kurudu mu? hayır? çıkıp televizyonlarda 7.500 terörist öldürdük diyorsunuz.. bu sizce bundan sonra akan kanları durduracak mı? hayır.. kan akmaya devam ediyor... yok mu bir akıl....