BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yıldırım Moğolistan'dan ayrıldı----

Başbakan Yıldırım Moğolistan'dan ayrıldı

Başbakan Yıldırım Moğolistan'dan ayrıldı
08 Nisan 2018 - 08:48 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, Moğolistan'daki temaslarını tamamlamasının ardından özel uçak "TUR" ile TSİ 05.20'de Afganistan'a hareket etti

Başbakan Yıldırım, Cengiz Han Uluslararası Havalimanı'ndan, Moğolistan  Dışişleri Bakanı Tsogtbaatar Damdin ve Türkiye'nin Ulanbator Büyükelçisi Ahmet  Yazal tarafından uğurlandı.

Başbakan Yıldırım ile Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültür ve  Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet  Arslan, TBMM Moğolistan Dostluk Grubu Başkanı Mehmet Erdoğan, TBMM Afganistan  Dostluk Grubu Başkanı Hüseyin Kocabıyık ve AK Parti Ankara Milletvekili Aydın  Ünal da Afganistan'a gitti.

Afganistan temasları kapsamında Afganistan İcra Heyeti Başkanı  Abdullah Abdullah ve Afganistan Devlet Başkanı Eşref Gani ile görüşecek olan  Yıldırım, Afganistan Türk Görev Kuvveti Komutanlığını ziyaret edecek.

Yıldırım, TİKA tarafından Hamid Karzai Uluslararası Havaalimanı'nda inşa edilen ve şehit Bülent Aydın'ın ismi verilen caminin açılışını yapacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)