BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yardımcısı'ndan Çözüm Süreci açıklaması----

Başbakan Yardımcısı'ndan Çözüm Süreci açıklaması

Başbakan Yardımcısı'ndan Çözüm Süreci açıklaması
01 Ekim 2014 - 20:42 www.finansgundem.com

Akdoğan: "Devam eden süreçle yapılan açıklamaların birbirine yakınlaşması önemli. Bu yüzden biz bu görüşmeyi önemsiyoruz"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş görüşmesine ilişkin "Gerilimin düşürülmesi açısından önemliydi. Sürecin geldiği noktayla açıklamalar arasındaki makas açılmıştı, bu makasın kapanmasını sağladı" dedi.

Akdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in verdiği Yeni Yasama Yılı Resepsiyonu'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Çözüm süreci en iyi noktasında, yol haritası çalışıyor" diyen Akdoğan, Çözüm Süreci Komisyonu'nda kimler olacak sorusuna "Akil insanlar önemli bir müktesebat değerlendirili. Kimlerin olacağı ihtiyaca göre belirlenecek" şeklinde yanıt verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile yeni Başbakanlık binasında görüşmüştü.
HDP tarafından talep edilen görüşmede Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Başbakanlık Başmüşaviri Ali Sarıkaya ile HDP Şırnak Milletvekili Selma Irmak da hazır bulunmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)