BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBaşbakan Erdoğan’a ‘kulak kapama’ formülü----

Başbakan Erdoğan’a ‘kulak kapama’ formülü

Başbakan Erdoğan’a ‘kulak kapama’ formülü
20 Şubat 2014 - 22:52 www.finansgundem.com

Ünlü gazeteci Ertuğrul Özkök, Hürriyet’teki köşesinde Başbakan'a sert muhalefetini sürdürdü

 Son dönemde Başbakan Erdoğan’a yönelik en sert tepkiyi gösteren gazetecilerden birisi de Ertuğrul Özkök. Kalemini Başbakan’ı eleştiride kullanmakta hiç çekinmiyor. Hatta her gün biliyor! Her ne kadar Bild adına Almanya gezisini izlediği Tayyip Erdoğan’la otelde karşılaşmalarını ve iki sorusuna cevap olarak aldığı iki kısa cümleyi manşet tadında yazsa da, günlerdir köşesinde estirdiği eleştiri fırtınasına bugün bir yenisini ekledi ünlü gazeteci.

“Bu ara rejim bize neler öğretti” başlığı altında, “Seçimle işbaşına gelen her iktidarın ille de demokrat olmayabileceğini, seçimle diktatörlerin de iktidara gelebileceğini...Yüzde 40’ın milli iradesinin, yüzde 51’in milli iradesini dövebileceğini...Siyasetçiler için yalan söylemenin, iftira atmanın hiçbir riski olmadığını...Belgelerle, görüntülerle kanıtlanmış yalanları bile söylemeye devam edebileceğini...Yolsuzluğun ve hırsızlığın, kamuoyunun bir bölümünün gözünde hiç de öyle suç olmadığını...Öğrendik...” diye yazdı.

Bununla kalmadı, bir de 30 Mart seçim propagandalarında Başbakan Erdoğan’a ‘kulak kapamak’ isteyenlere yol gösterdi. İşte Ertuğrul Özkök’ün Hürriyet’teki köşesinde yazdığı “Eyvah 40 gün boyunca her gün salı kâbusu var” başlıklı yazısı…

“Başbakan Erdoğan, dün seçim kampanyasını resmen açtı.
Medyaya hakaretin bini bir para...
Bu demektir ki, önümüzdeki 40 gün, hepimize her gün “salı kâbusu” olacak.
Aman sinirlenmeyin...
O konuşurken kulaklarınızı kapayın, “Lalalalalaaaaaa” diye gürültü çıkararak, belagatin şehvetinin sizin üzerinize sıçramasına mani olun.”

 
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)