BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBaşbakan açıkladı: BOJ'da yeni Başkan belli oldu mu----

Başbakan açıkladı: BOJ'da yeni Başkan belli oldu mu

Başbakan açıkladı: BOJ'da yeni Başkan belli oldu mu
08 Ocak 2018 - 08:59 www.finansgundem.com

Japonya Başbakanı Abe, "Merkez Bankası Başkanı Kuroda 43 yılın en yüksek seviyesindeki iş bulabilirlik oranları ile benim beklentilerimi karşıladı dedi. Ancak...

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Merkez Bankası Başkanı Haruhiko Kuroda'dan ekonomide fiyatları yükseltmeye yönelik çabalarını devam ettirmesini istedi.

Ancak Abe, Kuroda'yı ikinci bir 5 yıllık dönem için BOJ Başkanı olarak atayıp atamamaya henüz karar vermediğini de söyledi.

Abe ayrıca, hükümetin büyümeyi artırmak için BOJ ile birlikte çalışmaya devam edeceğini, bu şekilde deflasyonun sona erdiğine dair resmi duyuruyu mümkün olan en erken tarihte yapabileceğini ifade etti.

"Başkan Kuroda 43 yılın en yüksek seviyesindeki iş bulabilirlik oranları ile benim beklentilerimi karşıladı" diye konuşan Abe, "Kendisinden çabalarının devam ettirmesini istedim. Ancak, nisan ayında BOJ'un başına kimin geleceği konusunda henüz kararını vermedim" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)