BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşakşehir'de ilk iki yolcu belli oldu----

Başakşehir'de ilk iki yolcu belli oldu

Başakşehir'de ilk iki yolcu belli oldu
22 Mayıs 2019 - 09:57 www.finansgundem.com

Şampiyonluğu geçen hafta kaybeden ve gelecek sezon için düğmeye basan Medipol Başakşehir, Emmanuel Adebayor ve Dembe Ba'yı gönderme kararı aldı. Turuncu-Lacivertli ekipte, yolların ayrılacağı diğer isimler önümüzdeki günlerde netleşecek.

Şampiyonluğu geçen hafta kaybeden Turuncu-Lacivertli takım hem gelecek sezon şampiyon olacak bir kadro oluşturmak, hem de Devler Ligi'nde başarılı olmak için harekete geçti. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın geniş bir rapor hazırladığı öğrenilirken, ilk olarak Emmanuel Adebayor ve Dembe Ba'nın biletinin kesileceği ifade edildi.

Yaprak dökümünün bu iki oyuncu ile sınırlı kalmayacağı ve gönderilecek diğer futbolcuların ise önümüzdeki günlerde netleşeceği kaydedildi.

Başakşehir yönetimi gönderilecek isimler belirlendikten sonra yerlerine alınacak oyuncular için kolları sıvayacak ve bu sezon sıkıntı yaşanan bölgelerdeki aksaklık giderilecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)