BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBaşakşehir, Robinho'yu açıkladı!----

Başakşehir, Robinho'yu açıkladı!

Başakşehir, Robinho'yu açıkladı!
27 Aralık 2018 - 20:54 www.finansgundem.com

Lider Başakşehir, Sivasspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Brezilyalı süperstar Robinho'yu renklerine bağladı.

Devre arası transfer döneminin ilk bombası lider Medipol Başakşehir'den geldi. Süper Lig'de sergilediği performansla zirvedeki takımların gündemine girmeyi başaran Robinho, Başakşehir'e transfer oldu.

Transferle ilgili Medipol Başakşehir'den başkan Göksel Gümüşdağ imzalı açıklamada, "Kulübümüz Robson De Souza’nın (Robinho) transferi için Demir Grup Sivasspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Her iki kulübe de hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı:

Demir Grup Sivasspor ise şu açıklamayı yaptı;

"Kulübümüz Robson De Souza (Robinho)’nun transferi için Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır."

Geçtiğimiz sezon başında Sivasspor'a sansasyonel bir şekilde transfer olan Robinho, kırmızı beyazlı takımda çıktığı 30 resmi maçta 12 gol attı, 5 de asist yapma başarısı gösterdi. Bu sezonun ilk yarısında altın karmada yer alan oyuncu 16 maçta 8 gol 2 asistle oynadı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)