BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ hastaneye yatırıldı----

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ hastaneye yatırıldı

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ hastaneye yatırıldı
24 Mart 2020 - 18:52 www.finansgundem.com

Koronavirüs semptomları gösteren Göksel Gümüşdağ, testinin negatif çıkmasına rağmen tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Gümüşdağ, ikinci testin sonucu çıkana kadar izolasyon altında kalacak

Başakşehir’in resmi medya kanallarından yapılan paylaşıma göre Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, koronavirüsü semptomları gösterdiği için tedbir amaçlı olarak hastaneye yattı.

Yapılan açıklamada Gümüşdağ’ın ilk testinin negatif çıktığı belirtildi. İkinci testin sonucu çıkana kadar tedbiren izolasyonda kalacak olan 47 yaşındaki Gümüşdağ’ın sağlık durumunun iyi ve kontrol altında olduğu ifade edildi.

Başakşehir tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Başkanımız Göksel Gümüşdağ'ın sağlık kondisyonunda bu sabah ortaya çıkan belirtiler sebebiyle corona virüsü testi yaptırdığı, ilk test sonucunun negatif çıkmasına rağmen yarın akşam saatlerinde kesinleşecek olan 2. test sonuçları çıkana kadar hastanede koruma amaçlı izolasyon altında kalacağını, sağlık durumunun iyi ve takip altında olduğunu kamuoyuna duyururuz.”

Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)