BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBarzani'den PYD'ye sert tepki----

Barzani'den PYD'ye sert tepki

Barzani'den PYD'ye sert tepki
21 Aralık 2015 - 05:54 www.finansgundem.com

Barzani, PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD güçlerinin, 'Kürdistan Bayrak Günü' törenindeki müdahalesini sert bir dille kınadı

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD güçlerinin ''Kürdistan Bayrak Günü'' töreninde yaptıkları saldırıyı kınayarak ''O güçlerin yaptıklarını, işgalciler bile yapmamıştır. Bir gün pişman olup utanacaklar'' değerlendirmesini yaptı. 
 
KUTLAMAYA MÜDAHALE
 
Barzani, ''Bir Kürt vatandaşı olarak, Suriye Kürt UlusalKonseyi (ENKS) üyelerinin 'Kürdistan Bayrak Günü'nde' sözde Kürtler tarafından yapılan engellemeler ve saldırılara karşı direnmelerini tebrik ediyorum. Bayrağın yere düşmesine engel olmanız, takdire şayandır'' ifadelerini kullandı.
 
Suriye'nin kuzeyindeki Suriye Kürt Ulusal Konseyi üyeleri, 17 Aralık bayrak gününde, IKBY'nin kullandığı Kürt bayrağını dalgalandırarak kutlama yapmak istemişti ancak PYD'ye bağlı asayiş güçleri, bunu engelleyerek grubu dağıtmış ve bazı üyeleri de gözaltına almıştı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)