BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBartholomeos terör saldırılarını lanetledi----

Bartholomeos terör saldırılarını lanetledi

Bartholomeos terör saldırılarını lanetledi
26 Temmuz 2015 - 15:46 www.finansgundem.com

Fener Rum Patriği Bartholomeos, meydana gelen terör saldırılarına ilişkin olarak aklı başında herkesin terörü reddedip lanetlediğini söyledi

Fener Rum Patriği Bartholomeos, son günlerde meydana gelen terör saldırılarına ilişkin, "Gerek Türkiye'de gerekse dünyada böyle müessif olayların tekrarlanmaması için dua ediyoruz" dedi.

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde, Panayiya Kilisesi'nde ayin yöneten Bartholomeos, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bartholomeos, bir gazetecinin son günlerde meydana gelen terör saldırılarına ilişkin sorusu üzerine, aklı başında herkesin terörü reddedip lanetlediğini söyledi.

Kendisinin de terörü reddedip lanetlediğini belirten Bartholomeos, şunları kaydetti:

"Gerek Türkiye'de gerekse dünyada böyle müessif olayların tekrarlanmaması için dua ediyoruz. Barış ve sevgi için dua ediyoruz. Zaten yüce Allah, nereye ait olursak olalım, hangi dine inanırsak inanalım, hangi lisanı konuşursak konuşalım, bizi bir büyük aile olarak yarattı. Aramızdaki bağlar, kardeşlik bağları olmalıdır. Kardeşlik, sevgi ve karşılıklı saygı içinde bu fani dünyada bu fani hayatı geçirmeliyiz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)