BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBarselona'da halka 'evden çıkmayın' çağrısı yapıldı----

Barselona'da halka 'evden çıkmayın' çağrısı yapıldı

Barselona'da halka 'evden çıkmayın' çağrısı yapıldı
17 Temmuz 2020 - 15:35 www.finansgundem.com

İspanya'nın gözde turistik adreslerinden biri olan Barselona'da, artan korona virüs vakalarının önüne geçmek için halka evden çıkmamaları ve 10'dan daha fazla kişinin bir araya gelmemesi çağrısında bulunuldu.

İspanya'nın ikinci büyük kenti Barselona, korona virüs vakalarındaki artışı durdurmak için kent sakinlerinin evden dışarı çıkmaması ve 10'dan fazla kişinin bir araya gelmemesi için tavsiyede bulunuldu. Ancak kentte sokağa çıkma yasası ilan edilmedi.

Yaklaşık 1.6 milyon nüfusu bulunan Barselona'da korona virüs vaka sayısı geçen haftaya kıyasla sert artış kaydetti. Kentin bulunduğu Katalonya bölgesinin sağlık şefi Alba Verges, "İnsanların kesinlikle gerekli olmadığı sürece etrafta dolaşmamalarını tavsiye ediyoruz. Şu anda bu önlemlere uymak çok önemli çünkü tecritin önüne geçmenin en iyi yolu bu" diye belirtti.

İspanya dün 580 yeni vaka tespit ederek, günlük bazda iki aydan uzun süredir olan en sert artışı gördü. Katalonya ve komşu bölge Aragon bu artışa öncülük etti.

Kent sakinlerinden alışverişlerini internetten yapmaları istenirken, kültür ve spor etkinlikleri de sınırlandırıldı. Ancak Avrupa'nın en çok ziyaret edilen kentlerinden biri olan Katalan başkentinde müzeler açık kalmaya devam edecek.

İspanya, 28,000'den fazla ölümle Avrupa'da salgından en çok etkilenen ülkelerinden biri oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)