BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBarkin: Ekonominin sürekli desteğe ihtiyacı olacak----

Barkin: Ekonominin sürekli desteğe ihtiyacı olacak

Barkin: Ekonominin sürekli desteğe ihtiyacı olacak
02 Eylül 2020 - 13:31 www.finansgundem.com

Richmond Fed Başkanı Barkin, "Ekonominin ciddi ve sürekli destek sağlanmaya devam edilmesine ihtiyacı olacak" açıklaması yaptı

Richmond Fed Başkanı Thomas Barkin, istihdam piyasasında yavaş toparlanma ile karşı karşıya olunduğu ortamda Fed'in ciddi ve sürekli destek sağlanmasına ihtiyaç olacağını söyledi.

İstihdam piyasasında toparlanmanın öngörülenden daha yavaş olduğunu, çünkü korona virüsün kontrol altına alınmasının beklediğinden daha zor olacağının kanıtlandığını belirten Barkin, "İnsanların kamu sağlığı protokollerine ne kadar uydukları herhangi bir toparlanmanın sağlamlığının belirlenmesinde kilit bir faktör olacak" diye konuştu.

Barkin ayrıca, yüksek kişisel tasarrufların, insanlar daha güvende hissettiklerinde harcamalarda ciddi bir artış için potansiyel oluşturacağı konusunda iyimser olduğunu ifade etti. İstihdamda büyümenin harcamaların gerisinde kalmaya devam edeceğini belirten Barkin, hizmet sektöründe birçok işçinin iş başı yapamadıkları ortamda bunun doğal olduğunu da vurguladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)