BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBarış Saylak, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü oldu----

Barış Saylak, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü oldu

Barış Saylak, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü oldu
13 Kasım 2019 - 09:40 www.finansgundem.com

CHP'den belediye başkan adayı iken istifa ederek AKP'ye geçen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yerel seçim öncesinde yaptığı telefon konuşması günlerce konuşulan Barış Saylak, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atandı.

Barış Saylak'ın atama kararı Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla dün Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal görevden alındı.

Muğla’nın Milas ilçesinde CHP’den belediye başkan adayı iken partisinden istifa ederek AKP’ye geçen ve AKP’nin adayı olan Barış Saylak’ın yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesi çok konuşulmuştu.

“ELİNİZİ ÖPMEYE GELİYORUM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde heyecanı ile dikkat çeken Saylak’ın “Baş tacısınız, Reis’im elinizi öpmeye gelmek istiyorum” sözüne, Erdoğan, “Annenin babanın elini öp” cevabını vermişti.

“BÜYÜKSÜN REİS’İM BÜYÜK”

Saylak, anne babasının vefat ettiklerini belirterek AKP grup toplantısına katılmak istediğini söylemişti. Telefonu kapatırken Saylak’ın “Büyüksün Reis’im, büyük” seslenişine Erdoğan, “Allah’tan başka büyük yok” şeklinde cevap vermişti.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin YILDIRIM13 Kasım 2019 19:17

    LİYAKAT konusunda tüm kurum ve kuruluşlar ciddi yara aldılar.Sisteme zarar verecek bu konuya yani liyakat dışarı SADAKAT içeri bir örnektir.Kurum ve kuruluşlarda başta cemaat yanlıları ve sözde sadakat sahipleri malesef yoğunlaşmış durumdalar.Unutulmamalıdır ki vatan millet bayrak vb.sevgi ve sevdası onların tekelinde  ve sahiplenmesinde değildir.

  • Vatandaş13 Kasım 2019 11:39

    El etek öpenlerin kayırıldığı bir Ülke olduk.