BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBarclays’te korona virüs şoku----

Barclays’te korona virüs şoku

Barclays’te korona virüs şoku
18 Eylül 2020 - 16:26 www.finansgundem.com

Büyük yatırım bankalarının ofise dönüş planlarını değerlendirdiği süreçte Barclays’in iki çalışanının kovid-19 testinin pozitif olduğu ortaya çıktı

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Barclays’in Londra ticaret bankacılığı biriminde iki personelinin korona virüs testi pozitif çıktı. Financial News’in haberine göre bu durum yeniden açılma sürecini yürüten büyük bankaların karşı karşıya olduğu potansiyel tehlikelere yeni bir örnek olarak gösteriliyor.

Barclay’s Borsalar Birimi Başkanı Stephen Dainton’un 2 Eylül tarihinde çalışanlarıyla paylaştığı notta iki personelin korona virüs testlerinin pozitif olduğu doğrulanıyor. Çalışanların bulunduğu bina Barclays’in Canary Wharf bölgesindeki yatırım bankacılığı ve borsa birimi merkezi olarak kullanılıyor.

Dianton’un notunda, “Testleri pozitif çıkan meslektaşlarımız kişisel karantina periyoduna başladılar. Virüsten etkilenen kişilerle etkileşimde bulunan herkes 14 gün boyunca kendilerini karantinaya alma konusunda bilgilendirildi ve tavsiye edildi” ifadelerine yer verildi.

Bankanın notunda, “İlişkili çalıma alanları ve tüm ticaret katı lobiler ve tuvaletler dahil olmak üzere tüm ortak kullanım alanları derinlemesine temizlikten geçirildi. Meslektaşlarımızın sağlığı, korunması ve güvenliği birincil odağımız olmaya devam ediyor” denildi.

Barclays yetkilileri korona virüse maruz kalan bankacılara ilişkin “Onlara ve ailelerine destek olmak için yakın temas halindeyiz” sözlerini kaydetti.

Barclays sözcüsü çalışan notuna ilişkin yorum yapmaktan kaçındı.

JPMorgan’da ofise dönüş sonrası korona virüs vakası

 

Finans çalışanlarının t’ü ofise dönmek istemiyor

 

Deutsche Bank ofise dönüş için süre verdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)