BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBarclays’e Citigroup’tan yıldız transferi----

Barclays’e Citigroup’tan yıldız transferi

Barclays’e Citigroup’tan yıldız transferi
22 Haziran 2021 - 15:48 www.finansgundem.com

İlk çeyrekte tarihinin en başarılı bilançosunu paylaşan Barclays’in özkaynak birimi Citigroup’un başarılı ismi Anita Tatta’yı kadrosuna kattı


FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Barclays, Avrupa hisse senedi birimini dev ABD bankası Citigroup'tan transfer ettiği üst düzey bir isimle güçlendirdi.

12 yıl boyunca Citigroup’un özkaynak satış biriminde 12 yıldır farklı rollerde çalışan kıdemli bankacı Anita Tatta Financial News’in haberine göre Barclays’e Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Birimi’ne (EMEA) Kıdemli Yönetici olarak ve Avrupa Birimi’ne Nakit Varlıklar Satış Uzmanı olarak atandı.

Finansgundem.com'un derlediği bilgilere göre yıldız bankacı yeni görevinde Barclays’in EMEA Birimi Özkaynak Dağılımı Başkanı Makram Fares’e bağlı olacak.

Tanna daha önce Citigroup'ta Avrupa ve ABD birimleri için satış ekiplerinin yöneticiliğini yapmıştı. Kıdemli bankacı eski Morgan Stanley Araştırma Görevlisi Rupert Jones yönetiminde EMEA bölgesinde genişleyen İngiliz bankasının özkaynak araştırma ekibiyle yakın bir şekilde çalışacak.

Barclays’in özkaynak birimi 2021’in ilk üç ayında tarihinin en iyi çeyrek performansını paylaşmıştı. Dev İngiliz bankasının özkaynak gelirleri bir önceki yıla göre %65 oranında yükselmişti.

Geçen yıl Mayıs ayında, Barclays'in Küresel Hisse Senedi Başkanı Fater Belbachir, Citigroup'a katılmak için sadece 10 ay görev yaptıktan sonra bankadan ayrılmıştı. Barclays’te ise Belbachir’in yerini Paul Leech ve Todd Sandoz almıştı. Paul Leech 25 yıl süren JPMorgan kariyerinin ardından geçtiğimiz Ocak ayında Barclays’e katıldı. Todd Sandoz’sa Nomura’nun özkaynak işletmesine liderlik etmesinin ardından 2018 yılında İngiliz bankasının Amerika hisse senetleri ticareti birimine liderlik etmişti.

Dev bankaların temkinli kripto politikaları

 

BBVA bankacılıktaki gücünü kripto alanına taşıyor

 

Credit Suisse’te kan kaybı devam ediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)