BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBarclays'e ceza----

Barclays'e ceza

Barclays'e ceza
17 Temmuz 2013 - 06:57 www.finansgundem.com

ABD'de enerji regülatörü, Barclays ve 4 işlemcisine 435 milyon dolar ceza verdi

ABD'de federal enerji regülatörü, Barclays Bank PLC ve 4 işlemcisine Kaliforniya ve diğer batı piyasalarında elektrik fiyatlarını manipüle ettikleri gerekçesi ile 435 milyon Dolar ceza verdi.
Federal Enerji Düzenleme Komisyonu, Barclays ve 4 işlemcinin Barclays'ın finansal swap pozisyoundn fayda sağlamak için endeks fiyatını mahipüle ettiklerine karar verdi.
Regülatör ayrıca Barclays'den haksız şekilde ettiği karı, Arizona, Kaliforniya, Oregon ve Washington eyaletlerine 30 gün içinde dağıtmasını istedi.
Regülatör'ün uzmanları bu yılın başlarında yaptıkları açıklamada barclays'a 470 milyon Dolar ceza verilmesini önermişlerdi. 
Federal Enerji Düzenleme Komisyonu, bu yılın başında da Deutsche Bank'ın bir bağlı ortaklığına Kaliforniya elektrik piyasasında 2010 yılında gerçekleştirdiği işlemler nedeniyle 1.7 milyon Dolar ciza vermişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)