BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBarclays rakiplerinden yönetici transfer ediyor----

Barclays rakiplerinden yönetici transfer ediyor

Barclays rakiplerinden yönetici transfer ediyor
15 Ekim 2020 - 10:50 www.finansgundem.com

Barclays, BNP Paribas’ın üst düzey yöneticisi Gauthier Le Milon’u, “oldukça rekabetçi” Fransız piyasası için birleşme ve alımların başına getirdi

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Barclays, BNP Paribas’ın üst düzey yöneticilerinden Gauthier Le Milon’u transfer ederek, Fransa’daki birleşme ve satın alımlar biriminin yönetimine getirdi. İngiliz kredi bankası rakiplerinin başarılı isimlerini transfer etmeye devam ediyor.

14 Ekim’de yapılan açıklamaya göre banka, Gauthier Le Milon’u Fransa, Belçika ve Lüksemburg için birleşme ve satın alımlar biriminin yönetimine getirdi. Le Milon 13 yıl boyunca BNP Paribas’ta özsermaye piyasaları ve birleşme ve alımlar alanlarında üst düzey pozisyonlarda çalıştı.

Le Milon, Barclays’in Fransa, Belçika ve Lüksemburg Eş Başkanları Ghislain de Brondeau ve Yann Krychowski’yle çalışacak. Aynı zamanda bankanın Avrupa Birleşme ve Alımlar Başkanı Pier Luigi Colizzi’ye rapor verecek.

Colizzi Financial News’e yaptığı açıklamada, “geçtiğimiz birkaç hafta Barclays için özellikle aktif geçti. Avrupa’da bazı kilit birleşme ve alım anlaşmasına dahil olduk” dedi ve Fransız piyasasının “oldukça rekabetçi” olduğunu belirtti.

Le Milon, Barclays’in son aylarda gerçekleştirdiği yatırım bankacılığı transferlerinin en yenisi. Banka JPMorgan’da Avrupa, Ortadoğu ve Afrika için Özsermaye Çözümleri Başkanı olarak 18 yıl çalışmış olan Manuel Esteve’yi, transfer etmişti. Daha sonra eski Rothschild bankacısı Philipp Gillmann, aynı ay Barclays’e katıldı.

Goldman Sachs’ta güçlü bilanço maaşları yükseltti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)