BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBarcelona'ya görülmemiş sponsorluk----

Barcelona'ya görülmemiş sponsorluk

Barcelona'ya görülmemiş sponsorluk
12 Aralık 2013 - 23:25 www.finansgundem.com

Barcelona, forma içi için 25 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması imzaladı

Barcelona, yaklaşık 25 milyon dolara benzeri görülmemiş bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Barça'ya 'forma içi' için 25 milyon dolar!, 
Kulüp tarafından yapılan açıklamada, teknoloji şirketi Intel ile 5 yıl sürecek bir sponsorluk anlaşması yapıldığı ve reklamın formanın önü yerine içindeki atlet kısmına işleneceği bildirildi. Bu sayede, Barcelonalı futbolcular yaşadığı gol sevinçlerinin ardından formalarının altındaki logoyu gösterebilecek.

Teknoloji firması ile yapılan sponsorluk anlaşmasının tanıtımına katılan Barcelona kulübü ekonomik ve stratejik işler sorumlusu Manel Arroyo, ''Audi, Qatar Airways ve ya Nike gibi Intel ile de yapılan anlaşma bizi daha küresel bir kulüp haline getiriyor ve Barça dünyasının iletişimine yardımcı oluyor'' dedi.

Arroyo, basın toplantısından ardından Katalan medyasına yaptığı açıklamada ise 5 yıl sürecek sponsorluk anlaşmasından kulübün kasasına yaklaşık 25 milyon dolar gelir geleceğini söyledi.

Barcelona'nın formasında, sezon başında 3 sezonluğuna 100 milyon avro karşılığında anlaşmaya vardığı Qatar Airways'in reklamı bulunuyor.

''Messi'nin kulübü terk etmesi çok zor''
Öte yandan tanıtıma katılan Barcelona Kulübü Başkanı Sandro Rosell de Lionel Messi hakkında medyada yer alan iddialara cevap verdi.

Kulübün ekonomik işlerden sorumlu başkan yardımcısı Javier Faus'un, Messi'nin aldığı parayı artıran bir sözleşme yenilemesine gidilmeyeceği yönünde bir İspanyol radyosuna yaptığı açıklamaların ardından bazı gazetelerde Arjantinli futbolcunun takımdan ayrılabileceğine yönelik çıkmıştı.

İddialara cevap veren Rosell, ''Messi'nin kulübü terk etmesi çok zor. Ben başkan olduğum sürece Messi'nin Barça'da devam etmesi için gereken her şey yapılacaktır'' ifadesini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)