BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBarcelona hangi Türk yıldızı gözüne kestirdi----

Barcelona hangi Türk yıldızı gözüne kestirdi

Barcelona hangi Türk yıldızı gözüne kestirdi
21 Mart 2013 - 11:41 www.finansgundem.com

İspanya La Liga'da şampiyonluğa koşan Barcelona, yeni sezonun çalışmalarına şimdiden başladı

Katalan ekibi, önümüzdeki transfer döneminde önemli isimleri kadroya katmayı planlarken hedefler de belli olmaya başladı. Gözünü Alman pazarına diken Barça; Matts Hummels, İlkay Gündoğan ve Ter Stegen isimleri için girişimlere şimdiden başladı.
İspanyol spor gazetesi AS'ın bugünkü haberine göre Katalan devi, defansta bu sezon yaşanan sıkıntıları Borussia Dortmund'un yıldızı Hummels'le çözmeyi planlarken orta sahaya ise "taze kan" olan İlkay Gündoğan düşünülüyor. Moises Llorens imzasıyla yer alan haberde Türk asıllı Alman oyuncunun özellikleri Xavi'ye benzetilirken bu takviyenin Barcelona için çok yararlı olacağı yönünde bir analize de yer verildi.
Barça'nın bir diğer gözdesi ise Borussia Mönchengladbach'ın 20 yaşındaki kalecisi Ter Stegen. Victor Valdes'in takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Katalan ekibinin, geleceğin en önemli kalecilerinden biri olmaya aday gösterilen Stegen'in transferi için çok kısa bir süre içinde Alman ekibinin kapısını çalacağı iddia edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)