BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBarcelona Başkanı'ndan Arda açıklaması----

Barcelona Başkanı'ndan Arda açıklaması

Barcelona Başkanı'ndan Arda açıklaması
31 Mayıs 2014 - 00:48 www.finansgundem.com

Bartomeu, katıldığı radyo programında "Arda transfer listenizde mi" sorusuna, "Arda Turan iyi bir futbolcu ancak ilgilenmiyoruz" karşılığını verdi

Barcelona başkanı Josep Maria Bartomeu, İspanya'da Onda Cero radyosunda yayınlanan "Al primer toque" spor programında transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bartomeu, sunucunun Arda transfer listenizde mi sorusuna "Arda Turan iyi bir futbolcu ancak ilgilenmiyoruz" cevabını verdi.

Türk basınında çıkan haberlerde Barcelona'nın Arda Turan'ı transfer etmek için girişimler yaptığı iddia edilmiş bu haberler İspanyol basınında da yer almıştı.

Onda Cero radyosunda yayınlanan programa katılan Bartomeu, Arda Turan ile ilgili soruya, “kendisiyle ilgilenmiyoruz” yanıtını verdi. Barcelona Başkanı, Zubizarreta’nın yeni sezon için yaptığı çalışmalara da destek verdiğini söylerken, Cesc Fabregas’ın satılık olmadığının da altını çizdi.

Luis Enrique ile felsefelerini sürdüreceklerini ancak daha atak bir takım yaratacaklarını da belirten Bartomeu, kaptan Xavi’nin de iki yıl daha sözleşmesinin olduğunu ve takımın kilit oyuncularından biri olduğunu söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)