BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankPozitif'e Genel Müdür atandı!----

BankPozitif'e Genel Müdür atandı!

BankPozitif'e Genel Müdür atandı!
08 Ocak 2014 - 11:01 www.finansgundem.com

BankPozitif Yönetim Kurulu, Kurumsal Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadir Çevik’in, Genel Müdür olarak atanmasına karar verdi

BankPozitif’te, Genel Müdürlük ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine kurum içerisinden görevlendirmeler yapıldı.

BankPozitif Yönetim Kurulu, Genel Müdür Okan Balköse’nin 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle yurtdışında görev alacak olması ile boşalacak Genel Müdürlük görevine Kadir Çevik’i atadı. 2011-2012 yıllarında BankPozitif Kazakistan Genel Müdürlüğü görevi yapan Kadir Çevik, yeni görevine 1 Ocak 2014 tarihi itibari ile başladı.   

Çevik, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur.  

Hasan Ufuk Dinç, Genel Müdür Yardımcısı Oldu

Yeni Nesil Bankacılık Müdürü olan Hasan Ufuk Dinç, yine aynı görevden sorumlu olarak Genel Müdür Yardımcısı oldu. Ufuk Dinç, aynı zamanda C Bilişim Teknolojileri ve Telekominikasyon A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini de yürütmeye devam edecek.

2012 yılından bu yana BankPozitif’teki görevine Yeni Nesil Bankacılık Müdürü olarak devam eden Ufuk Dinç, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünde, yüksek lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstri Mühendisliği anabilim dalı Mühendislik Yönetimi Bölümünde tamamladı.  
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)