BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankPozitif madencilerin borçlarını siliyor----

BankPozitif madencilerin borçlarını siliyor

BankPozitif madencilerin borçlarını siliyor
21 Mayıs 2014 - 00:34 www.finansgundem.com

BankPozitif, Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin Bankaya olan bireysel kredi borçlarını silme kararı aldı

BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akçakayalıoğlu, şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerinin BankPozitif olarak yanında olacağını duyurdu. 

Soma'da yaşanan maden kazasından dolayı son derece üzgün olduklarını belirten Hasan Akçakayalıoğlu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Ailelerin mağduriyetini azaltmak için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirten Akçakayalıoğlu, hayatını kaybeden maden işçilerinin bankaya olan bireysel kredi borçlarını silme kararı aldıklarını ve ailelerine ilave destek vermek çalışmalara başladıklarını açıkladı. 

BankPozitif’ten, TBB’ye Yardım Paketi Oluşturma Önerisi
Türkiye Bankalar Birliği’ne, Birlik Koordinasyonu ve Bankaların katılımıyla madenci yakınlarına yönelik yardım paketi oluşturulmasını öneren BankPozitif, Soma felaketiyle ilgili sektöre yönelik tavsiye kararı ve krediler yönündeki önerilere tam destek verdiklerini belirtti.  
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)