BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBankayı soyup yaya kaçtılar ----

Bankayı soyup yaya kaçtılar

Bankayı soyup
yaya kaçtılar
27 Ocak 2016 - 16:28 www.finansgundem.com

Okmeydanı'nda bir bankaya giren 2 kişi, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip paraları doldurdukları çantayla yaya olarak kaçtı

Okmeydanı'nda bir banka şubesi, silahlı ve maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Polis, olaydan sonra kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, saat 15.15'te Okmeydanı, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Silahlı ve maskeli 2 kişi, Banka şubesine girip güvenlik görevlisi etkisiz hale getirdikten sonra, bir miktar parayı çantaya doldurup yaya olarak kaçtı.
Soygun anında banka çalışanları ve müşteriler büyük panik yaşarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Banka personeli27 Ocak 2016 23:24

    Dalga mı geciyosun kartalagabeyli, orda bir sürü çalışanın müşterinin vs.cani tehlikede iken nasıl böyle pişkin pişkin gırgır takilabiliyosun, gişe personelinin kafaya adamlar silah dayiyo, anasınınin dışarda nasıl göz yaşı döktüğünü görmedin tabi, uzaktan kolay öyle konuşması...:/Ayni durumda kendini ya da kardeşini vs.bi düşün bakalım nasıl oluyo, Allah kimsenin başına vermesin ama o zaman anlarsin anyayi konyayi.

  • KARTALAĞABEYLİ27 Ocak 2016 18:15

    lenn paraları harçamayın haa.borsaya yatırın....hapisden sonra tekrar değerlendirirsiniz.hesap numaramı vereyimmi.KARA PARA HAKLANIR...ŞAKA LAN ŞAKA.AMA OLASILIK VAR DEĞİLMİ..:))