BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBankaya girdi, havaleyi sordu, müdürü bıçakladı----

Bankaya girdi, havaleyi sordu, müdürü bıçakladı

Bankaya girdi, havaleyi sordu, müdürü bıçakladı
31 Ekim 2018 - 14:18 www.finansgundem.com

Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir bankanın müdürünü havale sormak için gelen müşteri bıçakladı

Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir banka şubesinin müdürü Hasan Kızıltoprak (39), kendisine gelecek havaleyi sormak için gelen M.K.'nin bıçaklı saldırısında yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde ilçe merkezindeki bir kamu bankasının şubesinde meydana geldi. Bankaya gelen M.K., kendisine gelecek havaleyi sordu. Banka çalışanı ise havalenin gelmediği yönünde bilgi verdi. Ancak ikna olmayan M.K., çalışanla tartışmaya başladı. Bunun üzerine banka müdürü Hasan Kızıltoprak, M.K.'nin yanına geldi. Hasan Kızıltoprak, havaleyi bir daha kontrol etmek için bilgisayardan sorgulama yaparken, M.K.'nin bıçakla saldırısına uğradı. Sırtından yaralanan Kızıltoprak, çağırılan ambulansla Ulaş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından da Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Göğüs cerrahi servisinde tedaviye alınan Kızıltoprak'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis tarafından gözaltına alınan M.K., sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HD01 Kasım 2018 13:47

    MÜDÜR BEYLE AYNI İLÇEDE ÇALIŞIYORUZ VE TANIRIM KENDİSİNİ.MUDUR BEY GAYET BEYEFENDİ VE NEZAKET SAHİBİ BİRİSİDİR.KİMSEYİ KIRMAMAK İÇİN GAYRET GÖSTERİRDİ. MÜŞTERİNİN AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİLMİŞ...

  • Firat 31 Ekim 2018 21:54

    Konunun haberde anlatildiği kadar masum bir işlemden gerçekleştiğini pek sanmiyorum. Ya müşterinin akil sağliğinda bir problem var yada müdürün tavrinda sikinti.