BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBankalarda kripto para hazırlığı----

Bankalarda kripto para hazırlığı

Bankalarda kripto para hazırlığı
06 Mayıs 2021 - 08:26 www.finansgundem.com

NYDIG: ABD'de yüzlerce banka bu yıl içinde müşterilerine Bitcoin alım, satım ve saklama hizmeti vermeye başlayacaklar.

New York merkezli Stone Ridge Asset Management'ın Bitcoin yatırımları alanındaki iştiraki New York Digital Investment Group (NYDIG) ABD'de bu yıl içinde yüzlerce bankanın müşterilerin Bitcoin alım, satım ve saklama hizmeti vermeye başlamalarını beklediklerini bildirdi.

Fidelity National Information Services (FIS) ile yaptıkları işbirliğine işaret eden NYDIG, bu işbirliği ile önümüzdeki aylarda ABD bankalarının müşterilernine Bitcoin hizmeti vermelerini sağlayacaklarını vurguladı.

NYDIG CEO'su Patrick Sells yaptığı açıklamada, FIS ile ortaya koydukları programa hali hazırda yüzlerce bankanın kayıt olduğunu, ülkenin bazı büyük bankaları ile de Bitcoin hizmetleri sunma konusunda görüşmekte olduklarını ifade etti. Sells, programa kaşıt olan bankaların küçük bankalar olduğunu belirtirken, bankaların isimlerini vermedi.

JP MORGAN İLK ADIMI ATTI

Uluslararası yatırım kuruluşu JP Morgan, aktif olarak yönetilen bir Bitcoin fonu kurma kararı aldı. Goldman Sachs, müşterilerine Bitcoin ve diğer dijital varlıklara yatırım yapma imkanı sunmayı planlıyor. Diğer yatırım bankası Morgan Stanley de benzer girişimlerini sürdürüyor.

Bir şirket daha Bitcoin aldı

 

Dev fintek şirketinin yeni Bitcoin stratejisi

 

Z kuşağının altını Bitcoin

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)