BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankalar felakete hazır----

Bankalar felakete hazır

Bankalar felakete hazır
04 Ekim 2013 - 09:21 www.finansgundem.com

Büyük bankalar felaket planını güncelledi

Wall Street'in önde gelen bankaları bir diğer finansal kriz yaşanması halinde iş kanallarının bazılarını satmayı, hükümetin bazı iştiraklerini devralmasını ve iflastan koruma sürecine girmesini öngören ve böylece vergi mükellefleri tarafından fonlanmalarının önlenmesini sağlayacak bir plan hazırladı.
"Yaşama İradesi" olarak nitelendirilen sürecin düzenleyici otoriteler tarafından dün açıklanan son hali piyasalardaki aşırı gerilimli günlerde bankaların atması gereken adımları gösterdi.  
Goldman Sachs Group Inc. konuya ilişkin açıklamsında tercih ettiği stratejinin önde gelen ABD ve İngiltere'deki iştiraklerini yeniden sermayelendirerek iflastan korumak olduğunu açıkladı.
Citigroup Inc. ana şirketin zor duruma düşmesinden önce bazı aracı kurum birimnlerini satmayı deneyeceğini açıkladı.
Bank of America Corp. ise faaliyetlerini daraltacağını ana holding 11. madde iflastan koruma kapsamına girerken, iştirakleri aracılığı ile faaliyetlerini yürüteceğini belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)