BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankalar Apple Watch için yarışta!----

Bankalar Apple Watch için yarışta!

Bankalar Apple Watch için yarışta!
20 Nisan 2015 - 07:40 www.finansgundem.com

Bankalar Temmuz ayında Türkiye'de satışa çıkacak Apple Watch için yarışıyor

Apple Watch’un ön siparişe açılmasının ardından dokuz ülkede satışı 24 Nisan’da başlıyor. Türkiye, bu ülkeler arasında maalesef yok. Saatlerde devrim yaratacak Watch’un ülkemizde Temmuz, ağustos aylarında satışa sunulması bekleniyor.

Milliyet'in haberine göre, Ancak saat daha gelmeden Watch’la uyumlu Türkçe uygulamaları birbiri ardına tanıtılıyor. Başta bankalar olmak üzere pek çok kurum Apple’ın akıllı saati Watch için şimdiden uygulama geliştirme yarışına girdi. Saati yurtdışından alan ya da yurtdışında yaşayıp orada kullananlar daha ilk etapta Türkçe içeriğe de sahip olabilecekler.

BANKALAR YARIŞTA

Yapı Kredi bunlardan biri. Mobil uygulamasını daha da genişleterek Watch’a uygun hale getirdi. Yapı Kredi Mobil Şube ile senkronize olarak çalışan uygulama sayesinde akıllı telefonunuza bankacılıkla gelen tüm bildirimleri akıllı saatinizde görebileceksiniz. Konuma göre en yakın banka ve ATM’nin yerini bulacak. Banka hesaplarınızı, günlük döviz kurlarını takip edebileceksiniz. TEB de, Watch’a özel olarak Cepteteb uygulamasını geliştirdi. Bu uygulamayla benzer şeyler yapılabilecek.

Akbank Direkt Mobil uygulaması da Apple Watch’da olacak. Güncel döviz kurları, hesap ve kart bilgileri, en yakın ATM ve şube ve bankacılık işlemlerini akıllı saat üzerinden yapmak mümkün olacak. ING Bank’ın yeni nesil mobil finans çözümü ParaMara da Apple Watch’la uyumlu hale getirilen ilk uygulamalar arasında. Emirates gibi havayolları da Watch için uygulama geliştirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)