BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankalar 3.3 milyar dolar ceza ödeyecek----

Bankalar 3.3 milyar dolar ceza ödeyecek

Bankalar 3.3 milyar dolar ceza ödeyecek
12 Kasım 2014 - 09:49 www.finansgundem.com

ABD, İngiltere ve İsviçre’deki düzenleyiciler, manipülasyona yönelik inceleme kapsamında 5 bankaya ceza verdi

ABD, İngiltere ve İsviçre’deki düzenleyiciler, gösterge döviz oranlarındaki manipülasyona yönelik inceleme kapsamında 5 bankanın yaklaşık 3.3 milyar dolar ödemesine karar verdi.

ABD Vadeli Emtia İşlemleri Komisyonu (CTFC), İngiltere Finansal Yönetim Otoritesi ve İsviçre Finans Piyasaları Denetim Otoritesi tarafından yapılan açıklamalara göre İsviçre’nin UBS AG bankasının 800 milyon dolar ile en çok cezayı ödemesi kararlaştırıldı. Citigroup Inc. 668 milyon dolar, JPMorgan Chase & Co. ise 662 milyon dolar ödeme yapacak. Royal Bank of Scotland Group Plc 634 milyon dolar ve HSBC Holdings Plc 618 milyon dolar ödedi.

CTFC’nin icra direktörü Aitan Goelman, “Dünya genelinde sayısız birey ve şirket finansal kontratlarda anlaşma sağlamak için bu oranlara güveniyor. Piyasa ancak insanların bu göstergelerin belirlenme sürecinin adil olduğuna yönelik güvenlerinin tam olması ile çalışır” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)