BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBankada hesabı olanlara uyarı----

Bankada hesabı olanlara uyarı

Bankada hesabı olanlara uyarı
29 Mart 2013 - 20:06 www.finansgundem.com

Uluslararası yatırımcı Jim Rogers, dünya genelinde banka hesabına sahip olanlara uyarılarda bulundu

Rogers, Güney Kıbrıs banka hesap sahiplerine Avrupa Birliği, Avrupa Merkez Bankası ve Uluslararası Para Fonu (IMF) tarafından uygulanan vergilerin dünya genelinde banka hesabına sahip olanlara da dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Moneynews.com'un haberine göre Rogers, "Daha fazla ne bilmeye ihtiyacınız var? Lütfen, acele etseniz iyi edersiniz. Ben her ihtimale karşı önlemimi alıyorum" derken, "tuzağa" düşürülmek istemediğini dile getirdi.
Jim Rogers ayrıca "günahsız" kişilerin yalnızca hesapları olduğunu düşündüklerini fakat bir anda kendilerini Güney Kıbrıs'ın kurtarılmasına "katkıda bulunurken" gördüklerini ifade etti.
Uluslararası yatırımcı buna karşılık önlem olarak ise yalnızca bir bankada yüklü miktarda para bırakmadığını ve parasını farklı Banka hesapları arasında dağıttığını dile getirdi. "Kesinlikle ABD'de yatırım yapmıyorum" diyen Rogers, "Çünkü ABD bütün zamanların zirvesine para basarak çıkıyor" ifadelerini kullandı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)