BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBankada çıkan yangında 13 kişi mahsur kaldı----

Bankada çıkan yangında 13 kişi mahsur kaldı

Bankada çıkan yangında 13 kişi mahsur kaldı
02 Ekim 2015 - 19:00 www.finansgundem.com

Ereğli’de banka şubesinde yangın paniği: 13 kişi mahsur kaldı

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir banka şubesinde, elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında aralarında müşterilerin de bulunduğu 13 kişi mahsur kaldı. Mahsur kalanlar itfaiyenin müdahalesiyle kurtulurken, dumandan etkilenen 3 kişi hastanaye kaldırıldı. 

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında İnönü Caddesi'nde bulunan özel bir banka şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, bodrum katına inilen merdivenlerin yakınında elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle o kattaki bazı bilgisayar ve klimalar biranda alev aldı. Yükselen alevlerle birlikte şubenin içerisini duman kapladı. Giriş katta bulunan çalışanlar ve müşteriler, panik içerisinde Banka şubesini tahliye etti. 

Bodrum kattaki aralarında müşterilerinin de bulunduğu 13 kişi mahsur kaldı. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek söndürürken, mahsur kalan 13 kişiyi dışarıya çıkardı. Dumandan etkilenen 3 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)