BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankacılık devlerinden Bitcoin yasağı----

Bankacılık devlerinden Bitcoin yasağı

Bankacılık devlerinden Bitcoin yasağı
05 Şubat 2018 - 08:56 www.finansgundem.com

JP Morgan, BofA, Citigroup ve Llyods Bank müşterilerinin kredi kartı ile Bitcoin almalarını yasaklıyorlar

JP Morgan, Bank of America, Citigroup ve Lloyds Bank müşterilerinin Bitcoin alırken kredi kartlarını kullanmalarını yasaklamakta oldukları öne sürüldü.

CNBC'nin haberine göre JP Morgan Chase ve Bank of America, kredi kartı ile Bitcoin alım yapacağını Cuma gecesi müşterilerine bildirdiler.

Bloomberg News da bu yasağı Citigroup'un da katıldığını belirtti. 11 Aralık'ta 19.783 dolar seviyesinin üzerini test eden Bitcoin, dün 7.859 dolar seviyesini gördü. Bugün ise 8.255 dolar civarından işlem görüyor.

LLOYDS BANK DA YASAKLIYOR

Telegragh gazetesinin haberine göre İngiltere'de Lloyds Banking Group Plc, büyük kayıplara uğrayabilecekleri endişesi ile müşterilerinin kredi kartı ile Bitcoin almalarını yasaklamaya hazırlanıyor.

Habere göre Lloyds, kredi kartı ile djital para alımını bugünden itibaren yasaklayacak, ancak banka hesap kartları ile dijital para alınabilecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)