BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankacılık devi JPMorgan'dan korona virüs kararı----

Bankacılık devi JPMorgan'dan korona virüs kararı

Bankacılık devi JPMorgan'dan korona virüs kararı
16 Mart 2020 - 16:40 www.finansgundem.com

Amerikan merkezli dünyanın en büyük yatırım bankalarından birisi olan JPMorgan korona virüs sebebiyle çalışanlarına hizmetlerini evden devam etmeleri talimatını gönderdi.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Dünyaca ünlü yatırım bankası JPMorgan, çalışanlarına faaliyetlerine evde devam etmesi talimatını gönderdi. 256.981 çalışanı olan ve 60 ülkede faaliyet gösteren New York merkezli banka, korona virüs salgınının yayılmasıyla New York Metro Bölgesi çalışanları için geçen hafta başlattığı politikayı genişletiyor.

Bankanın faaliyet komitesi pazar günü personel e-postasında, "Şu andan itibaren geçerli olmak üzere, tüm küresel yöneticilerden çalışanların evden mümkün olduğu ölçüde çalışmalarına izin vermelerini istiyoruz." dedi. Banka açıklamasında çalışanlarının belli bir sosyal mesafeyi koruyarak hizmet vermeye devam etmesini hedeflediğini belirtti.

Herkes evden çalışamıyor

Varlık zenginliği açısından ABD’nin en büyük bankası olan JPMorgan’ın aldığı bu karar büyük finans firmalarının olağanüstü korona virüs önlemlerinin en ciddisi. Bununla beraber bu önlem planı JPMorgan'ın banka tesislerinde çalışan bankacılarını, çağrı merkezi çalışanlarını ve şube personelini dışarıda bırakıyor.

Bankadan şubelerde devam etmesi gereken çalışanlara ilişkin paylaşılan mesajda, "Müşteriye dönük rolleriniz veya özellikle şubelerimiz ve çağrı merkezlerimizde olmak üzere evden yapılamayacak diğer işler nedeniyle birçoğunuzun yerinde çalışmaya devam etmesi gerektiğini biliyoruz." denildi. "Şu anda sizi en iyi şekilde nasıl destekleyebileceğimizi aktif olarak gözden geçiriyoruz ve çok yakında sizinle daha fazla bilgi paylaşacağız.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)