BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankacılara “Sürdürülebilirlik” e-eğitimi----

Bankacılara “Sürdürülebilirlik” e-eğitimi

Bankacılara “Sürdürülebilirlik” e-eğitimi
15 Nisan 2013 - 11:53 www.finansgundem.com

Ücretsiz e-eğitim www.tbb-bes.org.tr sitesinde bankacılık ve finans sektörü çalışanlarını bekliyor

Bankacılık ve finans sektörü profesyonellerine e-eğitim sitesi üzerinden uzaktan eğitim veren Türkiye Bankalar Birliği (TBB), eğitim modüllerine “Sürdürülebilir Bankacılığı” ekledi.
“Sürdürülebilir Bankacılık ve Bankacılık Uygulamalarında Çevresel ve Sosyal Risklerin Değerlendirilmesi” başlıklı e-eğitim, TBB’nin Bankacılık Eğitim Sitesi, www.tbb-bes.org.tr üzerinden herkes tarafından ücretsiz olarak izlenebiliyor.
Eğitim, “Sürdürülebilir Bankacılık ve Çevre”, “Sürdürülebilir Bankacılığı Destekleyen Uluslararası İnisiyatifler ve Uygulamalar”, “Yasal Çerçeve”, “İşletmelerin Tabi Olduğu Çevresel İzin, Lisans ve Belgeler”, “Çevresel Değerlendirme ve Yönetim Planı” ve “Finansal Kurumlar için Çevresel ve Sosyal Risk Yönetimi” olmak üzere toplam 6 başlıktan oluşuyor.
200 bini aşkın kişiye e-eğitim
Bankacılık Eğitim Sitesi’ne ekledikleri “Sürdürülebilir Bankacılık” konulu e-eğitimden herkesin faydalanabileceğini kaydeden Mesleki Gelişim Kurumsal İletişim Grup Başkanı Ali Güngör, “Bankalar faaliyetlerini yürütürken, ekonominin yanı sıra toplumsal, sosyal ve doğal çevre açısından sürdürülebilirlik kriterlerini göz önünde bulunduruyor. Bankaların olduğu kadar sektör profesyonellerinin de sorumluluğu olan sürdürülebilirlik konusunda hazırladığımız eğitim modülünün faydalı olacağına inanıyoruz” dedi.
TBB, finansal ve kişisel gelişim alanında hazırladığı eğitim modülleriyle Bankacılık Eğitim Sitesi üzerinden 200 binin üzerinde kişiye eğitim verdi. Bankacılık Eğitim Sitesinde; “Döviz Riskinden Korunma”, “Temel Bankacılık”, “Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele”, “Hazine Desteğinden Yararlanmak Suretiyle KGF A.Ş. Kefaleti ile Kullandırılacak Krediler”, “KGF Desteğiyle KOBİ’lere Kullandırılacak Kredilerde Kefalet Sistemi” ve “Konut Finansmanı Sistemi” konulu eğitimler bulunuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)