BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBanka yöneticisinden sevgilisine 120 milyonluk hediye----

Banka yöneticisinden sevgilisine 120 milyonluk hediye

Banka yöneticisinden sevgilisine 120 milyonluk hediye
05 Aralık 2019 - 09:54 www.finansgundem.com

Rusya’da ünlü muhalif Navalniy: VTB'nin patronu, gazeteci sevgilisine uçak ve yat hediye etti.

Yolsuzluklarla Mücadele Vakfı, ülkenin yönetici sınıfını hedef alan ve ses getiren yeni bir iddia daha ortaya attı. Vakfın hazırladığı ve Navalniy’ın Youtube üzerinden paylaştığı “araştırma dosyası”nda, kamu bankası VTB’nin Yönetim Kurulu Başkanı 63 yaşındaki Andrey Kostin’in uzun yıllardır beraber yaşadığı bilinen sevgilisi, devlet televizyon kanalı Rossiya 1’in sunucularından 31 yaşındaki Nailya Asker-Zade’nin toplam 120 milyon değerinde özel uçağı ve yatı olduğunu iddia etti. 

Yolsuzluklarla Mücadele Vakfı, ünlü gazetecinin, “VTB ile dolaylı yoldan bağlantılı yapılar” üzerinden Moskova’da birkaç daire, “zengin muhidi” olarak bilinen Rublyovka’da bir villa ve 60’ar milyon dolar değerinde özel uçak ve yat sahibi olduğunu ileri sürdü.

Vakıf açıklamasında, “Programlarında ekonomideki zorluklardan bahseden Nailya, sonra, fiyatları Rusya’nın herhangi bir bölgesinin bütçesinden fazla olan özel uçağa ve yata biniyor. Yatlara, uçaklara, saraylara, pırlantalara nasıl sahip olduğunu kendisi çok iyi biliyor” ifadelerinde bulunuldu. Evliliği devam eden Kostin'in gazeteci Nailya Asker-Zade ile ilişkisi Rusya kamuoyunda bir sır değil.
 
Rusya basınında da geniş yer bulan iddialara daha sonra bir yenisi daha eklendi ve Başbakan Medvedev'in eşi Svetlana Medbedeva'nın da seyahatlerinde özel uçak kullandığı iddiası ortaya atıldı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)